Resum blog

Resum blog

dijous, 31 d’octubre del 2013

Prezi, una nova manera de fer presentacions

Hola a tots!
A la sessió d'avui de GTIC hem parlat d'una nova manera de fer presentacions, i no dic nova perquè porti poc temps al mercat, sinó perquè la majoria de persones de la classe no la coneixien.  Jo fa dos anys que conec aquesta metodologia per fer presentacions però tampoc l'he utilitzat massa, encara que és bastant senzilla i el resultat és bastant millor que el del típic PowerPoint.
Prezi és una web (http://prezi.com/) on pots crear les teves presentacions. Té eines molt diverses, però el que més destaca és que es pot compartir la teva presentació amb altres persones, és més, si tu ho desitges, poden editar el teu prezi, de manera que es pot treballar conjuntament. 
Per poder fer ús de totes aquestes coses, només cal registrar-se i gratuïtament en podrem gaudir.
Encara que existeixen múltiples maneres d'utilitzar el Prezi, la que avui hem posat en pràctica ha estat la creació d'una presentació a través d'una fotografia. El tema, que era comú per a tots els membres de la classe, era la família. A partir d'aquí cadascú ha buscat una o diverses fotografies per tal d'explicar el seu concepte de família mitjançant les imatges. En el meu cas, he buscat una fotografia d'una família d'ànecs (la mare i els fills) que representen el que per a mi significa ser una família. La mare proporciona seguretat, suport i protecció als seus fillets. I els aneguets (els fills) entre ells i amb la mare o el pare, es donen: amor, confiança, lleialtat, recolzament i comprensió.
Per acabar de completar el Prezi he citat les fonts d'on he tret les fotografies i he posat les meves dades.
Espero que us hagi agradat aquesta entrada i que si encara no heu provat Prezi, us animo a fer-ho.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada