Resum blog

Resum blog

divendres, 18 d’octubre del 2013

Pràctica de plàstica

En aquesta nova entrada explicaré dues activitats que hem fet a l'assignatura d' Expressió Visual i Plàstica.
En primer lloc, el dia 14 d'octubre, dilluns, a classe vam fer una activitat molt interessant sobre els colors, els tons... Primerament vam aprendre o millor dit, vam repassar, el que és la síntesi substractiva (és la barreja de colors materials, com per exemple amb pintura). Els colors primaris d'aquesta síntesi són el 
groc, el magenta i el blau cian. També vam veure el que és la síntesi additiva (la mescla de llum) on els colors primaris són el verd, el vermell i el blau.
A la pràctica que vam fer a classe preteníem realitzar un cercle cromàtic mitjançant pintura i aigua. Vam agafar molts gots i mitjançant els tres colors primaris (el groc, el magenta i el cian) vam començar a barrejar-los i aquest va ser el resultat:

A més també vam fer barreges entre els colors del cercle cromàtic amb blanc, negre i gris. Quan a un color del cercle cromàtic (que no sigui un color primari) li afegeixes qualsevol dels colors que acabo d'esmentar es diu que s'ha fet una pèrdua de saturació. Aquí insereixo una fotografia que vam fer dels colors que ens van sortir:



A l'última classe d'Expressió Visual i Plàstica hem fet una exposicions sobre les obres que els companys de la classe han fet de Land Art. En concret, Marina, Sandra i jo, hem fet una obra que hem anomenat La convivència de les cultures. Per qui no ho sàpiga, el Land Art és un tipus d'art que es crea a la natura, utilitzant els materials que allà troba. La seva finalitat és que l'espectador al contemplar l'obra li suggereixi una sèrie de sentiments i d'emocions.
La nostra obra la vam fer als Bunkers de Barcelona i com es pot veure a la fotografia vam crear tres espirals amb materials diferents, que representessin les diverses cultures. L'espiral significa que tots naixem i creixem. I  hem escollit aquest entorn per que significa que totes les cultures poden conviure en una mateixa ciutat. D'aquí ve el nom de la nostra obra: La convivència de les cultures. Insereixo algunes fotografies de la nostra obra.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada