Resum blog

Resum blog

dijous, 24 d’octubre del 2013

Experimentem com nens

Hola a tots!
En aquesta entrada volia parlar de dues matèries diferents: educació visual i plàstica i educació física.
En primer lloc, dilluns vam fer una pràctica a plàstica que hem va agradar moltíssim. Em vaig tornar a sentir com una nena petita. La professora, ens va proposar fer una activitat que tenia diverses parts; primer hauríem de tocar, experimentar amb els diferents fangs que ens va proporcionar. Després podríem jugar amb el fang i amb els nostres companys, tal i com fan els nens. I per últim hauríem d'agafar un animal i li hauríem de fer una tanca amb fang i altres materials que teníem, com fulles, branquillons...
Aquí insereixo dues fotografies, la primera és de com vam acabar després d'enfangar-nos i la segona de com ens va quedar la nostra granja pel porquet.



Ara, us parlaré de l'última sessió d'educació física. Va ser molt divertida, la veritat.
Després de fer dues hores de teoria, vam anar al gimnàs i vam fer dues activitats ben diferents. D'una banda, vam fer un joc de la tardor que consistia en posar-nos en grup. Llavors hi havien cons per tota la sala on sota podien haver o no papers amb una pregunta i quatre respostes. Una persona del grup havia de sortir corrent fins a un con, llegir el paper que hi trobaria, i enrecordar-se de la resposta que era perquè quan arribés on estava el seu grup apuntarien la resposta en un paper. D'aquesta manera tots els membres del grup anirien sortint un per un, fins a tenir la resposta de totes les preguntes.
Després de fer aquesta activitat i corregir-la vam fer una altra. Consistia en fer figures on uns ens pugéssim a sobre dels altres. Per explicar-la és millor posar una fotografia. Al final ens vam fer uns massatges de deu minuts, va ser molt divertit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada