Resum blog

Resum blog

divendres, 25 d’octubre del 2013

POESIA?

La classe d'avui de COED (Comunicació oral, escrita i digital) ha estat molt interessant. En concret, hem parlat de la poesia, ja que pel desembre més o menys, haurem de recitar-ne una.
Per a explicar-nos què és el que hem de fer, la professora ens ha posat un vídeo de Josep Pedrals recitant una poesia.És un poeta alternatiu que fa un altre tipus de poesia, diferent a la que hem vist tota la vida. Una poesia que està fora dels estàndards de poesia, per dir-ho d'alguna manera.
Aquí podeu veure el vídeo del qual estic parlant:



El que nosaltres haurem de fer és buscar una poesia que ens arribi al cor, que la sentim quan l'estiguem recitant. La poesia, per tant, haurà de tenir un significat per al qui la reciti, perquè així no soni fals quan l'estiguem recitant.
Per últim, en quant a aquest tema, hem hagut de representar gràficament la el que per nosaltres significa la poesia, individualment. He de dir que he de pensar molt abans de fer el dibuix ja que no és gens fàcil descriure un terme tan àmpli com ho és la poesia i menys sense paraules!
Aquí insereixo el que jo he fet. Espero que ho interpreteu i qui vulgui comenti que li suggereix el meu gràfic.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada