Resum blog

Resum blog

dijous, 21 de novembre del 2013

Identitat i territori (1)

Hola a tots.
En aquesta entrada vull parlar d'un treball que hem hagut de fer per a les assignatures de GTIC i de COED, que totes dues engloben el mòdul de "L'escola d'educació infantil".
Aquest treball és en parelles i consisteix en fer una exposició oral d'entre 8 i 10 minuts del tema que nosaltres  vulguem, encara que tots tenim un objectiu en comú: presentar alguna cosa que ens identifiqui o que ens hagi canviat la vida d'alguna manera. A més, hem de transmetre al públic els nostres sentiments. Realment, jo penso que hem d'aconseguir que es posin a la nostra pell.
Dimarts, van exposar set parelles. Va predominar el tema de l'esport. Sobre algun esport concret o més general, "L'esport com a forma de vida". També va haver-hi  una exposició que parlava de la fotografia, una altra que parlava del maltractament infantil i finalment una noia va parlar sobre el seu poble.
Nosaltres després de veure cada exposició, per parelles, havíem de fer una crítica constructiva dels nostres companys. Havíem de dir coses positives, coses a millorar i què en pensàvem del suport audiovisual que havien utilitzat.
Crec que aquestes exposicions ens han servit per a aprendre  de les coses que han fet bé els nostres companys, i ser capaços de millorar-ne d'altres per a la nostra exposició. També crec que es servirà per a aplicar tot allò que hem estat fent aquests últims mesos a les assignatures de COED i de GTIC. 
Jo, en concret la faré el dia 26 de novembre, és a dir, dimarts vinent. Però avui no parlaré d'això, ja faré una entrada específica del meu treball. 
A partir de la setmana vinent es tindrà més en compte el tema de la lingüística (no dir barbarismes, pronunciar correctament, que no hi hagin faltes d'ortografia a la presentació...). A més, cada vegada anirà in crescendo l'exigència per part dels professors, així que ens haurem d'esforçar per tal de sorprendre'ls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada