Resum blog

Resum blog

dimarts, 12 de novembre del 2013

12 km, tot un repte

Dilluns, no només vam escoltar la conferència de Jaume Cela, sinó que a les onze del matí vam començar una "excursió". 
Era una travessa d'orientació en la qual anàvem per grups de 6 a 8 persones i havíem de fer 12 km (desde Vallvidriera fins a San Cugat) passant per una sèrie de llocs, com per exemple, l'església de San Medir. També havíem de respondre unes preguntes sobre l'entorn natural.
Al principi vam començar molt bé però quan portàvem mitja hora aproximadament, ens vam equivocar de camí. Llavors ens vam trobar amb dos grups que anaven davant nostre que també s'havien equivocat i al retrocedir ens vam trobar un altre grup que li havia passat el mateix. Érem 4 grups buscant el camí... 
Finalment vam trobar-lo i vam veure els professors, que eren els últims que sortien. Ells van parar-se allà una estona per tal de no ajuntar-se amb nosaltres. A partir d'aquí no ens vam tornar a perdre, però va ser un camí mooooolt llarg fins que vam arribar a Sant Cugat. 
Era una ruta de dotze kilòmetres que havíem de fer en tres hores i mitja, però nosaltres com ens vam perdre vam arribar al cap de quatre hores i un quart. Vam arribar esgotadíssims, però ens ho vam passar bastant bé tots junts. 
Aquesta pràctica en el futur ens podrà servir per fer-la als nostres alumnes, però en comptes de 12 km, fer una ruta adequada per a la seva edat.

Aquí insereixo algunes fotografies de la travessa:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada