Resum blog

Resum blog

dijous, 21 de novembre del 2013

Google SITES

Aquesta setmana a una de les classes de GTIC vam aprendre a utilitzar una nova eina: Google Sites.
Ja des de fa temps que tenim creada un compte de Gmail però encara no hem aprés a utilitzar totes les eines que ens ofereix Google. 
Jo, personalment, no sabia per què servia Google Sites però amb la classe de GTIC em va quedar molt clar.  
En primer lloc, per poder gaudir d'aquesta eina només has de tenir un compte Gmail. Una vegada fet, pots accedir-hi fàcilment. 
Google Sites és molt útil per fer treballs i és molt fàcil d'utilitzar. Només has de fer click a "Crea" i ja tindries el principal, a partir d'aquí pots fer un menú que es troba a l'esquerra on cada ítem del menú serà una pàgina. Els subpunts seran subpàgines. A cada pàgina o subpàgina pots afegir-hi taules, fotografies, enllaços, índex de contingut, gadgets, etc. Però el millor d'aquesta eina es que pots traballar en grup, és a dir, que pots compartir-ho amb altres persones; perquè siguin també propietaries, per què poguin editar-lo o simplement perquè poguin llegir-lo. També pots fer-ho públic i que tothom que tingui un compte Google ho pogui veure. 
Amb tota aquesta informació només ens calia dur-ho a terme i per això vam fer per grups un petit treball. El meu grup que constava de sis persones vam decidir que el tema que tractariem seria l'esport. Per parelles vam escollir tres esports diferents i vam començar a crear pàgines, subpàgines... 
Finalment aquest ha estat el resultat del nostre treball:
https://sites.google.com/a/blanquerna.url.edu/l-inici-d-un-nou-cami/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada