Resum blog

Resum blog

dissabte, 14 de desembre del 2013

"Solo es el principio"

Dimarts passat, a l'hora de seminari vam veure una pel·lícula a l'auditori. 
El títol de la pel·lícula era: "Solo es el principio". L'hem vist en versió original (francès) però subtitulada a l'espanyol.
Sense desvetllar massa la pel·lícula, per si algú està interessat en veure-la, explicaré sobre què tracta.
Una professora porta a terme a la seva classe el projecte de filosofia 3-18. Consisteix en què als nens, des de cicle infantil, se'ls intenta fer filosofia. En aquesta pel·lícula podem veure com la mestra fa preguntes sobre diferents temes de la vida (l'amor, per exemple) i com responen els nens.  Els infants tenen sempre respostes i també preguntes, per això es van encadenant diferents temes i la professora ha de ser capaç d'encaminar-los.
Crec que aquesta pel·lícula és molt important per a entendre fins a on poden arribar els nens. Per adonar-nos del potencial que tenen. 
A més, ens fa reflexionar sobre què és la filosofia, què hem après nosaltres de filosofia i què creiem que hem d'ensenyar als nostres futurs alumnes.
En resum, puc dir que la pel·lícula ha estat bastant interessant, però de vegades se m'ha fet una mica pesada, però crec que em passava això perquè havia d'estar llegint tota l'estona els subtítols.

Aquí deixo un enllaç amb la pel·lícula en francés.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada