Resum blog

Resum blog

divendres, 20 de desembre del 2013

L'última classe del semestre

Avui ha estat l'última classe del semestre. 
Tocava COED, com tots els divendres, però la classe ha estat més curta del normal.
Hem parlat de diverses qüestions.
En primer lloc, hem fet un petit repàs del decàleg del bon comunicador i hem arribat a la conclusió de què el que vam fer no era un decàleg, ja que cada punt era massa llarg, però són uns punts de referència de què hem tenir en compte per a fer una bona presentació.
També hem parlat de quin ha estat l'objectiu d'aquesta matèria. 
Per una part, la reflexió, i per una altra la pressa de consciència.
Aquestes dues qüestions les hem tractat des de la perspectiva de la comunicació oral, sobretot. En especial, hem de tenir en compte la millora que hem fet (cadascun) de la competència lingüística.
En el meu cas, crec que he millorat bastant, ja que ara sé com s'han de pronunciar alguns fonemes catalans (per exemple).
Això m'ha portat a prendre consciència de què és molt important, especialment en un mestre, tenir una correcta pronuncia, ja que així els nostres alumnes podran tenir un bon referent en aquesta competència.

Per últim hem parlat de com serà l'examen. M'ha cridat l'atenció que no seran un seguit de preguntes que s'hagin de respondre de memòria, sinó que serà una o dues preguntes de reflexió. És a dir, serà una pregunta oberta on haurem de demostrar allò que hem après, haurem d'argumentar, haurem de saber integrar tot allò que hem tractat a classe, etc.

Crec que aquesta assignatura ha estat molt útil per desenvolupar les meves capacitats lingüístiques i orals i he de dir que m'ha agradat bastant cursar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada