Resum blog

Resum blog

dimecres, 11 de desembre del 2013

Aplicacions de Chrome i altres pàgines web

A una de les darreres classe de GTIC, el professor va parlar-nos per sobre de les aplicacions de Google Chrome i jo he volgut buscar més informació perquè hem va semblar interessant saber tot allò que ens ofereix aquest navegador.
Totes aquelles persones que tinguin instal·lat el navegador de Google Chorme podran accedir a la botiga per tal de poder descarregar-se les aplicacions que ofereix. 
Primer de tot hauria d'explicar com s'accedeix a aquesta botiga. És molt senzill. Una vegada et trobes dintre del navegador, has de fer click al costat de la barra de direccions. Llavors has de ficar-te a "Configuració". I una vegada aquí dintre, se t'obrirà una finestra, on a l'esquerra hi ha un apartat que diu "Extensions". 
Segurament, si mai no t'hi has ficat, veuràs que no hi ha res. Per això et preguntarà si vols buscar a la galeria (o botiga). Aleshores has de ficar-te en l'enllaç que porta aquestes paraules i arribaràs a la botiga de Google Chrome (Chrome Web Store)
Aquí pots veure la pàgina inicial de la botiga:


Com pots apreciar, hi ha diferents categories d'aplicacions. Aquestes categories, a la vegada formen subcategories. 
En concret, m'he fixat en les que tenen a veure amb l'educació. Aquí podem veure moltes aplicacions en relació amb els recursos acadèmics, idiomes, eines d'administració i para professors...
En aquestes aplicacions podem trobar eines d'ajuda per a música, biologia (les parts del cos), mecanografia, etc.
Crec que moltes d'aquestes aplicacions poden ser interessants per a alumnes i professors i per això cal fer una revisió detinguda d'aquestes. 

Per una altra banda, l'altre dia vam parlar de Picmonkey. Aquesta pàgina web serveix per a editar fotografies online. A més també es poden crear collages. 
Si fas click a "Edit" pots veure les diferents opcions que ofereix la web per a editar les fotografies. Tallar, rotar, canviar els colors, donar lluminositat, posar efectes, afegir un text, símbols, figures i marcs són només algunes de les opcions que t'ofereix aquest editor fotogràfic.
Cal dir que és en anglès però és molt senzill d'utilitzar, i no cal saber massa d'aquest idioma per entendre el que estàs fent amb les fotografies.
També conec un altre editor fotogràfic online, que es diu: Pixlr. És bastant coneguda, ja que el seu funcionament és molt senzill i a més també hi ha aplicacions pel mòbil.
Ambdues pàgines web són molt vàlides per al retoc fotogràfic i per fer collages.
Espero que us hagi agradat i hagi estat útil tota aquesta informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada