Resum blog

Resum blog

dimarts, 17 de desembre del 2013

El bon comunicador

Hola a tots.
Avui hem fet la presentació del treball del bon comunicador.
Aquest treball ens el van presentar a principi de curs (més o menys). Al principi no teníem gens clar que era el què havíem de fer, però poc a poc el treball va anar agafant forma.
Ens havíem de posar per grups de 4 a 6 persones. En el meu cas érem la Marina, la Silvia, la Meritxell, la Noelia, la Sandra i jo.
El treball consistia en fer un seguiment d'un comunicador per després poder determinar si era un bon comunicador.
Nosaltres vam escollir l'Antoni Bassas
Durant dos mesos i mig hem fet un seguiment d'aquest comunicador, tant per Twitter com per la televisió, pel diari Ara...
Després d'aquest llarg treball, havíem de presentar-lo davant dels companys de classe. La presentació l'havia de fer una persona del grup i entre totes vam decidir que la Marina era la persona més adient per fer-la.
Ara puc dir que vam decidir correctament perquè l'exposició ha sortit molt bé.
Si esteu interessats en aquest treball, aquí deixo l'adreça del blog que hem fet per presentar-lo: 
http://elboncomunicadorab.blogspot.com.es/

Puc dir que aquest treball m'ha semblat molt interessant ja que he conegut moltes més coses sobre l'Antoni Bassas que no coneixia. Per exemple, jo no sabia que havia escrit cap llibre i ara ja sé fins i tot sobre què tracten.
A més, m'ha servit per fixar-me en com es comunica un periodista professional. Això té molta relació amb tot el que hem fet a l'assignatura de COED, ja que contínuament hem parlat de com ha de ser un bon comunicador. Vam fer diverses sessions de COED on tractàvem aquest tema i també vam llegir el llibre: Com parlar bé en públic
Crec que ha estat interessant fer aquest treball, ja que hem pogut veure en una persona externa, allò que hem tractat a les classes i hem llegit a un llibre.
A més, hem pogut aplicar tècniques de les quals hem parlat a l'assignatura de GTIC (vam fer un Padlet pel Twitter, un Prezi pels articles de diari, un CMap pels premis que ha obtingut...).

Per totes aquestes raons, crec que ha valgut la pena tot el temps que hem dedicat a aquest exercici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada