Resum blog

Resum blog

dilluns, 16 de desembre del 2013

Preparem el comiat de seminari

Hola a tots.
Avui ha estat un dia de seminari una mica diferent.
Al principi de la classe tot ha transcorregut com sempre: la Mònica i la Laura han fet actualitat educativa, la Marina ha fet la lectura en veu alta, i la Gina ha fet la descripció i interpretació d'una imatge.
El tema a destacar a l'actualitat educativa han estat les proves PISA. Per qui no hagi escoltat parlar d'elles, són unes proves que es fan a diferents països i que determinen el nivell en diverses matèries i els posa en un rànquing. 
Els darrers resultats van sortir fa unes setmanes, i els resultats no són massa favorables per a Espanya. Ens trobem a la cua en totes les matèries examinades. Hem de dir que no som els últims de tot, però molt tampoc no ens falta...
Aquí podeu trobar més informació sobre aquest informe i els seus resultats: Fes click aquí
En concret, a aquest article trobareu informació relacionada amb els resultats de Catalunya, ja que és un article que es va publicar al diari ARA.

La Gina ha fet la descripció d'una imatge que m'ha agradat bastant,. Malgrat que la he buscada no he aconseguit trobar-la per Interenet. Quan ella ho publiqui al seu blog ja faré un enllaç per tal de què la pogueu veure.

Fins aquí la classe hauria estat normal i corrent, però la cosa no ha acabat aquí. Demà és l'últim dia de seminari, ja que a partir de gener aniré amb altres companys i un altre tutor. Per això hem vulgut fer un comiat del seminari i també per celebrar el nadal.

Ens ha costat bastant posar-nos d'acord, ja que donavem moltes idees però cap ens acabava de convènçer. Al final hem decidit que farem un arbre amb cartolina i en el qual posarem dotze boles. A cada bola, una persona del seminari t'escriurà un adjectiu. 
Per fer aquesta activitat hem dit que portarem cartolines, tisores, i cola.
A més d'aquesta activitat també farem un Pica-pica. Ja hem decidit que portarà cadascú, i em sembla que demà esmorzarem molt !

Tinc moltes ganes de fer demà aquestes activitats i espero que surtin molt bé, ja que ens ho em treballat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada