Resum blog

Resum blog

dimecres, 25 de setembre del 2013

El primer treball

Hola a tots i a totes.
En aquesta entrada mostraré el primer treball que hem fet en grup a l'assignatura de GTIC. 
El professor ens va demanar que féssim un treball per tal d'experimentar amb una eina nova per a la majoria de nosaltres: Google Drive. Per això necessitàvem un context, i aquest era el de fer un treball amb la temàtica que volguéssim. 
El meu grup estava format per tres persones: Sandra, Marina V. i jo. Vam decidir que el nostre tema a treballar serien els tipus d'escola, així aprendríem quines són les seves diferencies i semblances. 
Gràcies a una aplicació de Google, que tothom que tingui un compte de Gmail pot utilitzar, Google Drive (també anomenada Google Docs) vam poder fer tres tipus de documents: un document on vam redactar tot el nostre treball, un formulari on vam fer una sèrie de preguntes sobre les escoles i finalment, una presentació de diapositives del nostre treball. 
Aquí he penjat els tres tipus de documents, que m'ha costat bastant treball aconseguir-ho. Espero que us agradi el treball i que us animeu a fer el formulari.

He de dir que m'ha sorprés molt la utilitat d'aquests documents, ja que pots treballar en grup però cadascú des del seu ordinador. Només cal que creïs un document i el comparteixis amb les persones que tu vulguis. Llavors has de decidir si vols que també editin el document o només el puguin mirar. 

Personalment, crec que aquesta eina és molt útil per a fer treballs en grup, ja que així no cal que totes les persones quedin a un mateix lloc per fer-lo, sinó que cadascú des de casa seva pot fer la seva aportació. 
Penso que utilitzaré molt Google Drive durant aquest curs, per fer treballs de totes les assignatures.

Aquest és el nostre treball:
Aqui podeu veure la presentació en diapositives

Aquí podeu trobar el formulari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada